21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cântăreţul Adrian Sână şi prezentatoarea Anca Serea s-au căsătorit

FOTO. Cântăreţul Adrian Sână şi prezentatoarea Anca Serea s-au căsătorit

Cântărețul și compozitorul Adrian Sână, liderul trupei Akcent, s-a căsătorit, vineri, cu prezentatoarea TV Anca Serea, la primăria Sectorului 3 din Capitală. Cuplul i-a avut drept cavaleri şi domnişoare de onoare pe cei patru copii ai lor.

Ţinutele cântărețului și al prezentatoarei de televiziune au fost comandate de la Viena pentru căsătoria care a fost amânată mulți ani la rând, din cauza lipsei de timp, scrie cancan.ro.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la cununia civilă a artistului Adi Sână cu prezentatoarea Anca Serea. 

"Nu mai pot, îmi vine să plâng", a spus Anca Serea, iar soțul ei a marturist că mai avea puțin și plângea de fericire.

"Noah și David (n.r.-băieții) mă vor conduce la altar, iar domnișoare de onoare vor fi fetele" a mai explicat Anca înainte de nuntă.

Petrecerea a fost organizată modern, fără meniu tradițional românesc. “Nu vor fi sarmale”, a dezvăluit cântăreţul.

Arian Sână şi Anca Serea au împreună un fiu şi o fiică, Noah şi Ava Stephanie. Prezentatoarea mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară, Sarah şi David. 

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă