18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Noi detalii care explică sinuciderea fostei iubite a lui Jim Carrey

FOTO. Noi detalii care explică sinuciderea fostei iubite a lui Jim Carrey

Actorul Jim Carrey a fost surprins la o petrecere de la Hollywood în ziua în care s-a despărţit de Cathriona White, tânăra care s-a sinucis la doar câteva zile de la despărțire.

Actorul a socializat cu ceilalți invitați de la petrecere, inclusiv cu câteva femei, fără să pară afectat de despărțire. Pe Internet, au apărut rapid poze care demonstrează că Jim Carrey s-a distrat foarte bine.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu Jim Carrey la petrecere. 

În seara respectivă, fosta lui iubită, Cathriona White, a publicat ultimul ei mesaj pe Twitter, în care îşi anunţa ieşirea de pe reţeaua de socializare.

După patru zile, Cathriona White a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles, California. Ea s-ar fi sinucis printr-o supradoză.

Actorul Jim Carrey s-a declarat “profund întristat” şi a prezentat condoleanţe familiei fostei sale iubite, Cathriona White.

Citește și: Reacția actorului Jim Carrey, după ce a aflat că iubita sa s-a sinucis

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă