19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Ce relaţie au Smiley şi Simona Halep. Anunţ surpriză

FOTO. Ce relaţie au Smiley şi Simona Halep. Anunţ surpriză

După ce toată lumea a speculat că au o legătură romantică, Smiley a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Simona Halep. Așa cum se așteptau mulți, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaște că a fost surprins de toate zvonurile care au apărut despre relația dintre ei, scrie Libertatea.

„Nu am niciun fel de legătură romantică cu Simona Halep. Ne-am văzut de două ori în viaţa noastră: o dată la un antrenament de-al ei şi o dată la un meci. M-a surprins că s-a scris despre asta şi că s-a făcut o legătură între asta, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni. Ultima dată am plâns anul trecut. Nu-mi place că oamenii au început să caute doar senzaţionalul şi nu senzaţionalul la modul extraordinar, ci cel pe care-l putem bârfi la colţul blocului. Mi se pare că dacă nu există ceva de genul, nu mai e interesant”, a declarat Smiley la un post de televiziune, preluat de Libertatea.

Aceste declaraţii au apărut după ce speculaţiile asupra unei eventuale relaţii au fost alimentate de Smiley, care a distribuit un link pe Facebook, imediat după ce Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid. Materialul ales de Smiley are un titlu care îndeamnă speculaţii: "Cea mai frumoasă privire a unei femei", scrie în dreptul imaginii cu Simona Halep. Este un text scris de Cristian Tudor Popescu, o cronică elogioasă adusă jucătoarei, după titlul câştigat în capitala Spaniei.

Astăzi artistul a postat, luni, pe pagina lui de Facebook o fotografie, din care să reiasă clar că e vorba doar de prietenie. Iar mesajul transmite clar că el susţine toţi sportivii buni din ţară.

"Sunt mandru de ei pentru ca sunt campioni si-mi dau like, pentru ca am avut sansa sa-i cunosc: Simona Halep, Horia Tecau. Regret acum ca nu am o fotografie si cu lotul CSM Bucuresti. Hai, Romania!"

Foto: Smiley/Facebook

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă