21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a ales să-și petreacă fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

FOTO. Cum a ales să-și petreacă fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

Fotomodelul Catrinel Menghia a ales să-ți petreacă vacanța de vară doar alături de câinele ei Jack. Fotomodelul a postat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apar doar ea și animalul de companie. 

Deși Catrinel Menghia nu a dezvăluit locația unde a ales să-și petreacă vacanța, din fotografii reiese că fotomodelul a optat pentru un concediu la mare. Românca a făcut mult sport, împreună cu animalul său de companie, pe nume Jack.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum și-a petrecut  fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.

De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Fotomodelul a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.

De asemenea, Catrinel Menghia a jucat în filmul "La città ideale" (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula "Tutti i rumori del mare" (2012), în regia lui Federico Brugia.

Totodată, pe 23 ianuarie a fost difuzat pe postul de televiziune american CBS un episod al serialului "CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation" în care apare fotomodelul român.

 

Cele mai citite

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă