10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a sărbătorit Antonia ziua de naştere a fiicei ei

FOTO. Cum a sărbătorit Antonia ziua de naştere a fiicei ei

Interpreta Antonia a petrecut trei zile în Italia, alături de soţul ei, omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei lor, Maya Rosario, care a împlinit, joi, cinci ani.

„Maya a avut o super-petrecere. S-a bucurat enorm de atmosferă şi a primit cele mai frumoase cadouri. Fiica mea s-a ocupat şi a ieşit foarte bine. Nepoţica mea va merge peste câteva zile la şcoală, în clasa zero, aşa că avea nevoie de o surpriză înainte. Vincenzo a înscris-o la o şcoală particulară ”, a declarat, pentru Click!, Ciro Castellano.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Antonia, Vincenzo Castellano şi fiica lor, Maya.

Fiica Antoniei a împlinit, joi, vârsta de cinci ani, dar petrecerea ei a fost organizată miercuri seara, pentru că în weekend, Antonia are de susţinut mai multe concerte.

Pentru eveniment, Antonia, Vincenzo Castellano şi Maya s-au îmbrăcat în costume disco. Sărbătorita a primit două torturi, iar unul dintre ele a fost decorat cu personajele din desenul animat “Frozen, Regatul de Gheaţă”

La aniversarea fetiţei Antoniei au fost prezenţi  mătuşa ei, Rosalia, şi chiar bunicul ei, Ciro Castellano.

Antonia , în vârstă de 26 de ani şi Vincenzo Castellano, în vârstă de 29 de ani, sunt despărţiţi de aproape trei ani. Interpreta are o relaţie de doi ani cu artistul Alex Velea. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de opt luni, Dominic.  

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă