10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a sărbătorit David Beckham împlinirea vârstei de 40 de ani

FOTO. Cum a sărbătorit David Beckham împlinirea vârstei de 40 de ani

Fostul fotbalist englez David Beckham a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani cu un weekend alături de familie în orașul Marrakech din Maroc. Vedeta le-a împărtășit fanilor câteva momente cheie ale petrecerii pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Cum au ales William și Kate numele prințesei

Într-una din imaginile postate pe rețeaua de socializare, sportivul primește un sărut pe obraz de la soția lui, Victoria Beckham, în timp ce suflă în lumânările de pe două torturi: „Ce seară specială și minunată să fiu cu persoanele pe care le iubesc”, a scris Beckham în descrierea fotografiei.

În plus, starul a postat o fotografie în care apare alături de părinții și de sora lui mai mică: „Am multe motive ca să le mulțumesc acestor oameni. Nu aș fi reușit fără ei”, a scris Beckham pe Facebook.

După seara petrecerii, Beckham a postat o fotografie cu mic dejunul pe care l-a servit, format din două ouă ochi, o roșie cherry și o felie de bacon, aranjate astfel încât să arate ca o față zâmbitoare. 

De asemenea, vedeta a postat o fotografie în care este surprins în timp ce fiica lui, Harper, în vârstă de trei ani, îi lega părul în cozi: „Cineva încearcă să îl facă pe tati să se simtă chipeș astăzi, după o noapte grea”, a descris Beckham imaginea.

Citește și: GALERIE FOTO. Cât de mult seamănă prințesa nou-născută cu membrii Casei Regale engleze, când erau copii

David Beckham a împlinit vârsta de 40 de ani sâmbătă. Starul este căsătorit cu designerul și modelul Victoria Beckham, din anul 1999. Cuplul are trei băieți, Brooklyn Joseph, în vârstă de 16 ani, Romeo James, în vârstă de 13 ani, și Cruz David, în vârstă de zece ani, și o fetiță, Harper Seven, în vârstă de trei ani.  

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la petrecerea organizată de David Beckham cu ocazia zilei sale de naștere.

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă