20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: De ce a devenit VIRALĂ o fotografie cu o mireasă

FOTO: De ce a devenit VIRALĂ o fotografie cu o mireasă

O fotografie falsă cu vedeta americană Jennifer Aniston în rochie de mireasă, postată pe pagina de  Facebook ”Jennifer Aniston Fans”, a făcut înconjurul Internetului, până când s-a dovedit că femeia din imagine nu era actrița din ”Friends”, scrie revista Cosmopolitan

Nunta secretă a actriței a fost pe buzele tuturor, întrucât se cunosc foarte puține detalii despre ceremonie. Astfel, nu e de mirare că fotografia postată de un fan al vedetei a fost distribuită de aproape 350.000 de ori. 

Vedeta a primit numeroase complimente din partea fanilor pentru rochia aleasă, doar că femeia din fotografie nu era Jennifer Aniston. 

În fotografie putem vedea o femeie întoarsă cu spatele cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie cu o trenă foarte lungă. Tocmai faptul că rochia de mireasă nu este una simplă i-a făcut pe unii fani să se îndoiească de verdicitatea pozei, întrucât actrița este adepta unui stil minimalist. 

La o examinare mai de îndeaproape a fost evident că femeia din fotografie nu este Jennifer Aniston. 

Mai târziu, s-a descoperit că rochia din fotografia de pe pagina de Facebook creată de un fan al actriței a fost creată de un designer israelian Dimitrius Dalia și costă 206 dolari. Femeia din fotografie era un fotomodel. 

Actrița Jennifer Aniston s-a căsătorit, la începutul lunii august, cu actorul Justin Theroux, după aproape trei ani de logodnă. 

Căsătoria a avut loc la casa din Bel Air a celor doi actori, unde s-au strâns aproximativ 70 de invitați, printre care vedetele Lisa Kudrow, Emily Blunt și Chelsea Handler, scrie revista People.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au logodit în 2012. Aceasta este prima căsătorie pentru Justin Theroux (42 de ani) şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston (45 de ani). Jennifer Aniston a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005.

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografiile care au făcut înconjurul Internetului. 

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă