10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKate, ducesa de Cambridge, cu bigudiuri în păr, spre ședința foto Vogue

Kate, ducesa de Cambridge, cu bigudiuri în păr, spre ședința foto Vogue

Ducesa de Cambridge a demonstrat cât este de relaxată, mergând spre şedinţa foto pentru coperta Vogue, la volan, cu bigudiuri în păr, scrie tabloidul britanic Daily Mail, dezvăluind asftel secretul buclelor sale strălucitoare. Kate a glumit cu personalul de pe platou despre „ce impresie şi-au putut face trecătorii când au văzut-o în maşină cu bigudiuri”. 

Ducesa a dorit ca şedinţa foto pentru Vogue să reflecte „existenţa ei privată”. Asta a însemnat ignorarea pompoaselor rochii de seară pe care le poartă la dineurile de stat şi alegerea unor haine mult mai practice, pe care le foloseşte zilnic, cum ar fi „blugi, tricouri, cămăşi”.

Citește și:  FOTO. Ducesa Kate Middleton, pe coperta aniversară a revistei Vogue

În fotografia pentru coperta revistei Vogue, Kate poartă o haină din piele maro cu revere şi o cămaşă Burberry, completate cu o pălărie cu boruri mari de la magazinul vintage Beyond Retro, din Londra.

Într-o altă serie de fotografii, Kate apare surprinsă sprijinindu-se de un gard de lemn, din faţa unei ferme de cărămidă, purtând o pereche de pantaloni drepţi marca Burberry şi un top în dungi roşii şi negre marca Petit Bateau. Se pare că maşina sa Land Rover chiar poate fi văzută în spate într-una dintre fotografii.

Ducesa a oferit revistei şi fotografii făcute chiar de ea, pentru că de la naşterea copiilor a început săfie preocupată de acest domeniu. Ea a povestit că „făcându-le poze lui George şi Charlotte, am fost uimită de minunata lipsă de conştiinţă de sine care se vede în fotografiile cu copii”.

Citește și: FOTO. William și Kate – 5 ani de la nunta secolului

Alteţa Sa a făcut publice mai multe dintre fotografiile oficiale publicate de Casa Regală pentru a marca momente importante, cum ar fi prima aniversare a prinţesei Charlotte sau prima zi la grădiniţă a prinţului George.

Editorul Vogue, Alexandra Schulman, a declarat că, în timpul şedinţei foto pentru Vogue, Kate a rezistat eroic, pentru că aceasta s-a desfăşurat afară, într-o zi friguroasă de iarnă. Ducesa a pozat în Norfolk, fără să se plângă deloc, cu numai câteva haine pe ea, uneori doar cu un tricou din bumbac, în timp ce restul echipei era înfofolită.

Deşi Kate este cunoscută pentru faptul că se fardează singură, făcând asta chiar şi pentru nunta ei cu prinţul William, din 2011, de această dată le-a permis specialiştilor în machiaj să-şi pună în aplicare magia. Ducesa a dezvăluit faptul că este pentru prima oară când a acceptat să fie fotografiată pentru o revistă.

Ducesa de Middleton apare pe coperta din luna iunie a revistei Vogue, la 100 de ani de la prima sa ediție. Diana, mama soțului ducesei, prințul William, a apărut de mai multe ori pe coperta Vogue, însă alți membri ai familiei regale, printre care regina Elisabeta a II-a, doar în pictoriale în interiorul revistei.

Noul număr al revistei Vogue va fi pus în vânzare de joi.

 

 

Cele mai citite

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă