20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Eva Mendes şi Ryan Gosling au încă o fetiţă

FOTO. Eva Mendes şi Ryan Gosling au încă o fetiţă

Cuplul de actori Eva Mendes şi Ryan Gosling are încă o fiică, după ce actriţa a reuşit să ascundă sarcina pe toată durata sa, aşa cum procedase şi cu prima sa, în 2014, când li s-a născut primul copil, potrivit site-ul de informaţii despre viaţa celebrităţilor TMZ. 

Eva Mendes, 42 de ani, a dat naştere micuţei Amada,în 29 aprilie, la Santa Monica, în apropiere de Los Angeles, precizează TMZ. Purtătorii de cuvânt ai celor două vedete nu au răspuns solicitarilor de detalii făcute de agenţiile de presă. 

Cei doi, aflaţi printre cele mai renumite staruri de la Hollywood mai au o fiică, Esmeralda, născută la sfârşitul anului 2014. Aceasta este a doua oara când Eva Mendes, de origine cubaneză, dar născută în Florida, reuşeşte să-şi ascundă sarcina nearătându-se gravidă în public. 

Realizatorul, actorul şi muzicianul de 35 de ani Ryan Gosling a cunoscut-o pe soţia sa pe platourile de filmare pentru pelicula 'The place beyond the pines' lansată în 2013, unde ei au interpretat un cuplu cu un copil. 

Eva Mendes face parte dintre actriţele latino-americane cele mai distribuite în filmele americane, cele mai importante roluri din cariera sa de până acum avându-le în peliculele 'We Own the Night' de James Gray, 'Holy Motors' de Leos Carax şi '2 Fast, 2 Furious' de John Singleton. 

Ryan Gosling, născut în Canada şi prezent constant pe lista celor mai sexy bărbaţi de pe planetă a jucat în 'Blue Valentine' (2010) şi a devenit unul dintre cei mai râvniţi actori de către regizori după performanţele sale din filmele 'Drive' (2011) şi 'Crazy, Stupid, Love'.  El a întruchipat un bancher de investiţii arogant în 2015 în filmul 'The Big Short' şi a jucat în comedia poliţistă "Nice Guys", mai aminteşte AFP.

Foto: printscreen TMZ.com

Cele mai citite

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Preşedintele Iohannis a semnat decretul pentru acreditarea lui Sebastian Mitrache ca ambasador al României în Arabia Saudită

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind acreditarea lui Sebastian Mitrache în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Arabiei...

Activiștii de partid și mafia universitară decid cine va verifica plagiatele

Am mai scris în repetate rânduri că Legea învățământului superior a fost gândită de mafia universitară, doar pentru a servi intereselor sale, pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă