9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Fiica lui George W. Bush a NĂSCUT. Ce nume i-a dat...

FOTO. Fiica lui George W. Bush a NĂSCUT. Ce nume i-a dat bebelușului

Fiica lui George W. Bush, Jenna Bush Hager, a dat naștere celui de-al doilea copil al său, o fetiță pe care a numit-o după bunicul ei, fostul președinte al SUA George H.W. Bush, potrivit time.com.

Astfel, numele fetiței este Poppy, porecla fostului președinte pe când era copil. 

Poppy Louise Hager a avut puțin peste trei kilograme și atât ea cât și mama ei par fericite și sănătoase. 

Citește și: George H.W Bush, internat de urgență în spital. Ce a pățit

Bunicul fetiței, fostul președinte George H.W. Bush, a făcut cunoștință cu fetița prin intermediul aplicației FaceTime, o experiență despre care Jenna a spus că a fost ”foarte emoționantă”. 

Jenna Bush Hager a publicat o poză cu ea, fetița ei și cu soțul ei, Henry, pe Instagram, vineri. Poza a fost însoțită de mesajul ”suntem îndrăgostiți”. 

Născut în 1924, în statul Massachusetts (est), George H.W. Bush – fiu de senator – a devenit în 1989 al 41-lea preşedinte al Statelor Unite şi a exercitat un mandat (1989-1993).

El a fost înfrânt de către democratul Bill Clinton în alegerile prezidenţiale din 1992, iar cel mai mare dintre cei şase copii, George W. Bush, a devenit preşedinte opt ani mai târziu, mai scrie Mediafax.

Jeb Bush, alt fiu al fostului şef de stat, a anunţat recent că se lansează în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă, în 2016.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....
Ultima oră
Pe aceeași temă