21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Fiica lui Johnny Depp prezintă bijuteriile create de Coco Chanel în...

FOTO. Fiica lui Johnny Depp prezintă bijuteriile create de Coco Chanel în urmă cu 83 de ani

Fiica actorului Johnny Depp, Lily-Rose, se numără între modelele care au fost fotografiate pentru expoziţia de bijuterii din colecţia creată de Coco Chanel, în urmă cu 83 de ani. "Mademoiselle Privé" va fi deschisă în 13 octombrie, la galeria Saatchi din Londra, scrie harpersbazaar.com.

Lily-Rose şi alte modele au fost fotografiate de Karl Lagerfeld purtând bijuteriile în apartamentul din Paris în care a trăit Coco Chanel.

 „A revoluţionat lumea modei (Coco Chanel – n.r.). A fost impresionant să mă aflu în locul în care Chanel şi-a conceput creaţiile”, a spus Lily-Rose.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiica actorului Johnny Depp, Lily-Rose. 

Bijuteriile care vor fi prezentate în colecţia "Mademoiselle Privé" trebuiau să fie expuse încă din anul 1932, în Londra. Însă, colecţia designerului, numită atunci „Bijoux de Diamants/ Bijuterii din diamante”, au fost oprite la vamă.

Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, este fiica actorului Johnny Depp şi artistei Vanessa Paradis. Adolescenta are un frate, John "Jack" Christopher Depp III, în vârstă de 13 ani. 

Cele mai citite

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă