18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. PRIMA IMAGINE cu Gabriel Cotabiţă. Unde a fost surprins

FOTO. PRIMA IMAGINE cu Gabriel Cotabiţă. Unde a fost surprins

Interpretul Gabriel Cotabiţă s-a readaptat la viaţa cotidiană. El a fost surprins, marţi, la cumpărături, alături de fiica lui cea mare, Aela. 

Artistul, în vârstă de 59 de ani, este slăbit, dar zâmbitor, merge încet şi, din când în când, o prinde de braţ pe Aela, potrivit click.ro.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagine cu Gabriel Cotabiță și fiica lui, Aela. 

Îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening, un tricou alb, tenişi, şapcă trasă pe ochi şi ochelari cu lentile heliomate, care să-l protejeze de soare, Cotabiţă a mers într-o scurtă plimbare la sucursalele a două bănci din zona Pieţei Amzei din Bucureşti. Cântăreţul s-a oprit apoi la o cofetărie, de unde a cumpărat pateuri şi câteva prăjiturele.

„Gabi ne uimeşte pe toţi. S-a readaptat foarte bine după întoarcerea acasă, a avut parte de linişte, respectă indicaţiile medicilor şi mai ales este foarte optimist”, a mărturisit, pentru Click!, un apropiat al cântăreţului.

Cu două săptămâni înainte de a fi externat, artistul a fost supus unei intervenții la Spitalul Floreasca, prin care i s-a montat un defibrilator cardiac automat, pe care îl va purta toată viaţa. Scopul dispozitivului medical este de a preveni apariția unui episod similar celui din mai 2015, când problemele cu inima aproape l-au ucis. Bateriile unui astfel de defibrilator rezistă până la șase ani, iar schimbarea lor se face printr-o operațiune foarte simplă.

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă