10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Kate Hudson, mesaj înduioşător pentru mama ei, la aniversarea de 70...

FOTO. Kate Hudson, mesaj înduioşător pentru mama ei, la aniversarea de 70 de ani

Actriţa americană Kate Hudson a postat pe Internet un videoclip şi o poezie dedicate mamei sale, actriţa Goldie Hawn, care a împlinit, sâmbătă, 70 de ani.

„În această zi de 21, deasupra norilor cineva a avut un plan. A ales un suflet drag şi i-a spus: <<Este timpul, draga mea, să te întorci pe Pământ ca să împărtăşeşti bucuria ta. Frumuseţea ta le va face plăcere celor din jur, iar râsul tău va fi contagios. Pentru mulţi, vei fi muza lor, iar lumina se va scălda în buclele tale de aur>>. Prin urmare, cu entuziasm, ea s-a întors pe Pământ ca să îşi întâlnească vechii prieteni. Laura Hawn a renăscut”, a scris actriţa pe Instagram.

Citește și: Actriţa Kate Hudson ar fi îndrăgostită de un star mai tânăr cu 13 ani

De asemenea, în poezia ei, Kate Hudson a numit-o pe Goldie Hawn „specială”, „inteligentă” şi de o frumuseţe „căreia mulţi i-au rezistat cu greu”.

Hudson a mai scris că cea mai mare dorinţă a mamei sale este să fie fericită, fără teamă. „Mesajul ei este pur, atins de Dumnezeu: Află ce te bucură, trăieşte neînfricat, iubeşte tot ceea ce te înconjoară, râzi până începi să plângi, plângi până începi să râzi”, a mai scris Kate Hudson, care şi-a încheiat mesajul cu „La mulţi ani, mama! Te iubesc”.

Kate Hudson, în vârstă de 36 de ani, a jucat în filme precum „How to Lose a Guy in 10 Days” (2003), „Raising Helen” (2004), „The Skeleton Key” (2005), „You, Me and Dupree” (2006), „Fool’s Gold” (2008), „Bride Wars” (2009) și „The Reluctant Fundamentalist” (2012).

Actriţa a fost căsătorită cu membrul trupei rock and roll „The Black Crowes”, Chris Robinson, între anii 2000 şi 2007, şi a avut o relaţie cu muzicianul englez Matthew Bellamy, între anii 2010 şi 2014.

Goldie Hawn a jucat în filme ca „The Sugarland Express”, „Private Benjamin”, „Foul Play”, „Shampoo”, „Overboard”, „Bird on a Wire”, „Death Becomes Her”, „The First Wives Club” şi „Cactus Flower”.

Între anii 1969 şi 1976, Hawn a fost căsătorită cu actorul Gus Trikonis, iar între anii 1976 şi 1982 cu tatăl actriţei Kate Hudson, Bill Hudson, un actor şi muzician american, cunoscut mai ales pentru formaţia „The Hudson Brothers”.

Din 1983, Goldie Hawn este într-o relaţie cu actorul Kurt Russell.

În afară de Kate Hudson, în vârstă de 36 de ani, Goldie Hawn mai are doi copii – Oliver Hudson, în vârstă de 39 de ani, şi Wyatt Russell, în vârstă de 29 de ani. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actrițele Kate Hudson și Goldie Hawn.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă