4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFoto: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 48 de ani. Ce a...

Foto: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 48 de ani. Ce a declarat în ultimul interviu

Cântăreaţa Laura Stoica ar fi împlinit, sâmbătă, 48 de ani, dacă viaţa ei nu ar fi fost curmată în accidentul din 9 martie 2006, alături de cea a logodnicului ei. 

Laura Stoica şi logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu, au murit într-un accident pe când se întorceau de la un concert susţinut în Urziceni. Cântăreaţa era însărcinată 

În ultimul său interviu, Laura Stoica a povestit despre copilul pe care îl aştepta, care a venit într-un moment în care nu mai credea că poate fi mamă. 

“Copilul se va naşte între 10 şi 15 septembrie, în zodia Fecioarei. ştiu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? (…) Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. şi cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă", spunea artista.

Laura Stoica a fost o cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și actriță română, potrivit bestmusic.ro. 

Cântăreaţa s-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia „Dă, Doamne, cântec” și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție. 

Sursa: Youtube/ rouadimineata

Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului. În perioada anilor 1987-1991 a participat la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente, Laura Stoica reușind foarte repede să intre în preferințele publicului.

Sursa: Youtube/Arhiva TVR

De asemenea, Laura Stoica a jucat cu succes pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

Artista este adesea considerată drept cea mai importantă solistă de rock pe care a dat-o România și una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale autohtone.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă