10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Mihaela Rădulescu i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei, după...

FOTO. Mihaela Rădulescu i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei, după maratonul caritabil la care au participat. Ce a scris vedeta pe Facebook

Vedeta Mihaela Rădulescu a scris pe pagina ei de Facebook o declarație de dragoste pentru iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner, după ce au participat la maratonul caritabil „Wings for Life World Run”.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, la maratonul caritabil „Wings for Life World Run”.

Citește și: Mihaela Rădulescu, dragoste adolescentină pentru Felix Baumgartner. Cum i-a urat „la mulți ani” pe Facebook

„Multumesc, Felix ! Multumesc pentru că ai ales Romania, deși puteai să fii șoferul mașinii de finish în alte 35 de țări, la Wings For Life . Mulțumesc ca ai avut încredere în mine și în ce ți-am spus despre țara în care m-am născut. Mulțumesc pentru jdemiile:) de poze pe care le-ai facut răbdător și zâmbitor, mulțumesc în numele tuturor celor care au alergat…oricat au putut, până i-ai prins din urmă. Mulțumesc pentru ca ai lasat urme frumoase în sufletele tuturor prietenilor mei, dar și în ale celor cărora doar le-ai zâmbit”,  a scris vedeta.

Jurata emisiunii „Românii au talent” și-a încheiat postarea cu un mesaj în limba engleză, prin care îi spune iubitului ei că este mândră „să fie a lui și să facă echipă cu el”.

Postarea vedetei a atras peste 2.500 de like-uri și numeroase comentarii apreciative la adresa cuplului. „Respect pentru tot ce faceti! Sunteti minunati! ”, a comentat unul dintre fani.

Citește și: Mihaela Rădulescu provoacă internauții. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Imediat după maraton, Mihaela Rădulescu a mai postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care și-a exprimat încântarea pentru felul în care s-a desfășurat maratonul caritabil.

„A fost una dintre acele rare ocazii de a simti o vibratie plina de entuziasm, chef de viata si pofta de competitie, venita din mii de suflete, fie ca se aflau acolo pentru a alerga, fie ca erau voluntari, biciclisti, motociclisti sau simpli privitori de pe margine”, a scris vedeta.

De asemenea, jurata „Românii au talent” le-a mulțumit participanților, organizatorilor și celor care au sprjinit evenimentul.

„Va multumesc pentru aceasta senzatie minunata si pentru fiecare pas, zambet si chiot de bucurie … O Romanie frumoasa si de reala inspiratie ! Wings For Life nu e doar un maraton, e un fenomen mondial si un incredibil de frumos spectacol uman… Felicitari fiecarui participant, bravo organizatorilor, promoterilor, voluntarilor si celor din presa care au subliniat aceste idei frumoase. Speranta nu are linie de finish…”, a scris Mihaela Rădulescu.

Maratonul „Wings for Life World Run” a avut loc în 3 mai, în Capitală. La eveniment au participat 2.500 de oameni, care au alergat pentru a ajuta persoanele cu afecțiuni ale măduvei spinării.  

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă