11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Biografie: Nunta prințului Charles cu Diana, la un pas de a...

FOTO. Biografie: Nunta prințului Charles cu Diana, la un pas de a fi anulată

Prințul moștenitor al Regatului Unit și prințesa Diana au vrut să anuleze nunta din anul 1981, din diferite motive, arată cartea biografică scrisă de Catherine Mayer, „Charles: Inima unui rege”, informează The Telegraph.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vizualiza fotografii ale cuplului prințul Charles și Lady Diana

În noua biografie a prințului, autoarea susține că Charles i-a spus unui valet, în ziua nunții, că ar fi vrut să anuleze nunta.

Atât prințul, cât și Lady Diana au dorit să anuleze nunta, întrucât știau că relația lor nu era una solidă.

Lady Diana Spencer știa despre sentimentele prințului pentru Camilla Parker Bowles, iar mirele era nemulțumit că era forțat de împrejurări să se căsătorească cu o tânără pe care nu o cunoștea.

Autoarea cărții a citat un membru al cercului restrâns al prințului, care a spus că, în ajunul ceremoniei, moștenitorul coroanei era „disperat”.

Viitoarea prințesă, cu care prințul a fost logodit timp de cinci luni înainte de nuntă, i-a dovedit că nu este tânăra veselă din provincie, pe care și-a imaginat-o. Autoarea spune că prințul a crezut despre Diana că este o femeie complicată, care suferea deja de bulimie.

„I-am spus de multe ori că dacă nunta ar fi fost catolică, aceasta ar fi fost declarată nulă, deoarece el nu era dedicat relației, pentru că ea suferea deja de bulimie și pentru toate celelalte motive”, a spus aceeași sursă din cercul de prieteni ai prințului, citată de Mayer.

Pe de altă parte, înainte de nuntă, Lady Diana a găsit o brățară pe care prințul intenționa să i-o dăruiască iubitei sale, Camila. Pe brățară erau gravate inițialele „GF”. Prințesa a înțeles că acestea aminteau de poreclele „Gladys” și „Fred”, pe care le foloseau prințul și iubita lui.

„Nu mă pot mărita cu el. Nu pot face asta. Este o nebunie”, le-a spus Lady Diana surorilor ei, înainte de nuntă.

Citește și: Dezvăluiri intrigante într-o nouă biografie a Prinţului Charles

„Am avut ajutorul casei regale Clarence, nu numai pentru a participa la evenimente de presă, dar și la evenimente la care am avut ocazia să vorbesc cu membri ai cercului de prieteni ai prințului”, a spus autoarea biografiei.

Reprezentanți ai casei regale Clarence au spus că Mayer a exagerat atunci când a vorbit despre accesul exclusiv pe care l-a avut la prinț, când, de fapt, ar fi fost vorba despre o conversație de nouă minute.

Divorțul dintre prințesa Diana și prințul Charles s-a încheiat în anul 1996. Diana a murit într-un accident de mașină, cu un an mai târziu, la vârsta de 36 de ani.

Prințul moștenitor și Camila Parker Bowles, ducesă de Cornwall, s-au căsătorit în anul 2005.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă