20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Ozzy Osbourne se desparte de soţie, după 30 de ani. Află...

FOTO. Ozzy Osbourne se desparte de soţie, după 30 de ani. Află de ce

Ozzy Osbourne, cunoscut sub numele de "părintele heavy metal" împreună cu grupul său 'Black Sabbath', şi soţia sa Sharon, cu care era căsătorit de mai bine de 30 de ani, s-au separat, informează media americană citată de agenţia France Presse (AFP), care susţine că acesta şi-ar fi înşelat partenera de viaţă.

Citând surse neidentificate, specialiştii în viaţa celebrităţilor de la revistele 'E! News' şi 'Entertainment Tonight' au anunţat că cei doi au decis să pună capăt căsătoriei lor care dura de 33 de ani. 

Cu toate acestea, revista 'People' scrie că, deşi cântăreţul în vârstă de 67 de ani, s-au mutat într-adevăr din casa lor situată aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporară şi ar putea fi legată de o relaţie extra-conjugală a cântăreţului britanic. 

Totuşi, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nici o nouă recidivă în abstinenţa legată de alcool şi droguri. 

Cuplul nu a comentat aceasta informaţie. 

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, când tatăl său era director al trupei 'Black Sabbath' din Birmingham (Anglia), care a pus bazele curentului muzical 'heavy-metal' la începutul anilor 1970. Ea s-a căsătorit cu el şi a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitarişti şi compozitori care au menţinut în prim-plan curentul 'heavy metal', precum şi polemicile, de-a lungul anilor. Mai târziu, ea a luat sub aripa sa protectoare şi alte trupe de 'hard rock'. 

În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat "The Osbournes", aminteşte agenţia France Presse. 

Foto: Printscreen Daily Miror

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Mihăiță Dohotar, deputat PNL, propunere legislativă pentru întoarcerea în ţară şi integrarea românilor plecaţi în străinătate

Facilităţi fiscale pentru antreprenorii români din străinătate, clase pregătitoare pentru copiii născuţi în afara graniţelor, burse de studiu pentru elevii din diaspora se numără...

Indemnizațiile pentru adulții și copiii cu handicap grav cresc din iunie

Creșterile vor ajunge la beneficiari odată cu plățile pentru luna iunie. Guvernul era obligat să acorde această creștere având în vedere că trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă