5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNoi fotografii cu prințul George al Marii Britanii, la aniversarea de trei...

Noi fotografii cu prințul George al Marii Britanii, la aniversarea de trei ani

Cu ocazia celei de-a treia aniversări a prințului George, ducele și ducesa de Cambridge au publicat patru fotografii cu primul lor copil. În fotografiile realizate de Matt Porteous, micul prinț apare în împrejurimile reședinței din Norfolk.

„Ducele și ducesa speră că oamenii se vor bucura să vadă noile fotografii. Totodată, ei doresc să mulțumească tuturor pentru gândurile bune transmise de ziua prințului George”, a declarat un purtător de cuvânt de la Palatul Kensington.

Citește și: FOTO: Prinţul George a urcat în cabina de comandă a unui avion de vânătoare

Totodată, fotograful Matt Porteous a declarat că i-a făcut plăcere să lucreze cu micul prinț.

„A fost o atmosferă relaxantă. Sunt onorat că au decis să marcheze a treia aniversare a prințului făcând publice aceste imagini”, a mai spus fotograful.

George Alexander Louis este primul născut al ducilor de Cambridge și al treilea în linia de succesiune la tron. Al doilea copil al cuplului regal este prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, născută în 2 mai în spitalul Saint Mary din Londra. Prinţesa este a patra în ordinea de succesiune la tronul britanic, după bunicul său, Charles, tatăl său, William, și fratele său, George.

Citește și: FOTO + VIDEO: Soții Obama, în vizită la regina Elisabeta. Cum s-a purtat prințul George

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă