21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Război între Mihaela Rădulescu și site-ul de satiră Times New Roman....

FOTO. Război între Mihaela Rădulescu și site-ul de satiră Times New Roman. Ce spun cele două părți

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a amenințat că va da în judecată site-ul de satiră Times New Roman (TNR), pentru articolul cu titlul „După jignirile de la «Românii au talent», Răduleasca recidivează penibil: «Andreea Esca e pitică!»“. Textul sugerează că vedeta ar fi jignit-o pe Andreea Esca, cu apelativul „pitică”. Jurnaliștii TNR au răspuns amenințării vedetei.

Deshideți galeria foto de mai sus pentru a vedea comentariile Mihaelei Rădulescu și al jurnaliștilor Times New Roman

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine este concurentul care a intrat direct în semifinală

Într-un comentariu postat pe rețeaua de socializare Facebook, Rădulescu a spus că îi roagă pe cei de la TNR să șteargă articolul de pe site. În caz contrar, vedeta a sugerat că îi va acționa în instanță pentru afirmațiile la adresa ei.

„Dacă vă dă prin cap să intraţi pe site-ul ăla dubios, Times New Roman, aflaţi doar că n-am spus niciodată ceea ce ei, total ilegal, pun în ghilimele, ca şi cum m-ar cita. Nu am jignit-o niciodata pe Andreea Esca, nici măcar nu am bârfit-o, pentru că suntem prea bune prietene şi ne apreciem reciproc de prea mulţi ani”, a scris Mihaela Rădulescu.

Vedeta a continuat mesajul cu adresare directă către jurnaliștii TNR.

„Deci, nu ştiu care-i treaba cu minciunile pe care le folosiţi pe post de marfă pentru cititorii voştri, dar e josnic. Şi de dat în judecată. Mai întâi, vă rog respectuos să scoateţi mizeria aia de ştire de pe site-ul vostru. Pe urmă, mai discutam“, le-a scris vedeta jurnaliștilor.

Deși internauții și realizatorul de radio Andrei Gheorghe i-au atras atenția că TNR este un site de satiră, Rădulescu nu și-a schimbat părerea.

În plus, a adăugat că a mai câștigat bani din procese cu glume și că este un „business bun”.

„Limbajul ăla, jignirile alea odioase şi faptul că pun în ghilimele ceva ce nu numai că n-am zis, dar nici n-aş zice vreodată, nu mi se par amuzante. Poate nu mai înţeleg eu umorul imbecil, cu glume adunate de pe jos, e posibil… Pamfletul e o treabă care se poate face cu inteligenţă, cu umor de calitate, nu cu «centură» şi minciuni grosolane. Am câştigat ceva bani din procese cu astfel de «glume». Abia aştept să mai facă şi alţii, e un business bun“, a scris Rădulescu.

Jurnaiștii de la TNR a publicat pe blogul lor un comenariu referitor la amenințarea Mihaelei Rădulescu, în care au spus că sunt pregătiți să își apere imaginea în instanță dacă vedeta nu le va cere scuze publice.

„Mihaela Rădulescu Schwartzenberg ne-a acuzat, fără să ne cunoască, sau să vorbească cu noi în prealabil, că am citat-o greșit în știrea în care a făcut-o pitică pe Andreea Esca. Deși decența și discreția ne caracterizează, de data aceasta nu putem să tăcem”, au scris jurnaliștii.

Citește și: NEXT STAR 2015. Dan Negru, dezvăluiri despre emisiunea „Next Star”

Autorii TNR au publicat citate în care vedeta jignea mai multe persoane publice, între care Simona Halep, Zoe Petre, Neșu și Grigore Leșe.

Între persoanele care apar în citate se numără și Ion Iliescu, despre care vedeta ar fi spus că a fost cel mai bun președinte al României și Tolontan, despre care Rădulescu ar fi spus că a fost cel mai bun amant pe care l-a avut.

După primul episod al show-ului „Românii au talent“ în care a făcut parte din juriu, Mihaela Rădulescu a stârnit numeroase controverse şi a fost foarte criticată pentru prestația ei în timpul emisiunii. Unele dintre critici au fost atrase de faptul că vedeta a sugerat că o dansatoare de 14 ani ar fi prea grasă, a sărutat un concurent pe buze şi s-a tăvălit prin făină.

Site-ul de satiră TNR a mai fost dat în judecată de interpretul Mihai Trăistariu, în anul 2014, când jurnaliștii au publicat articolul cu titlul „Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită“, care îl ridiculiza. Cântărețul a cerut daune morale de două miliarde de lei vechi.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă