12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Rihanna a publicat coperta noului său album şi i-a dezvăluit titlul

FOTO: Rihanna a publicat coperta noului său album şi i-a dezvăluit titlul

Celebra interpretă Rihanna a dezvăluit coperta noului său album de studio într-o galerie de artă din Los Angeles și a anunțat că se va intitula ‘Anti’, informează, joi, presa locală citată de EFE, scrie Agerpres. 

Coperta noului album include o imagine abstractă a Rihannei de când era copil, purtând o coroană care îi acoperă ochii, pe un fundal roșu aprins ce contrastează cu fotografia în alb și negru a artistei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea coperta noului album al Rihannei, “Anti”.

“Este coperta mea favorită dintre toate pe care le-am făcut”, a declarat Rihanna la evenimentul de prezentare. Artista a precizat că tema copertei este legată de faptul că de multe ori “orbii sunt cei care văd mai bine”.

Coperta este creație a artistului Roy Nachum, a explicat ulterior Rihanna pe contul său de Instagram.

Încă nu există o dată oficială de lansare a noului album, dar artista a scris pe contul său că “va fi în curând”. Se așteaptă ca ‘Anti’ — titlu pe care l-a ales pentru spiritul său rebel și pentru că îi place să facă lucrurile pe dos, după cum a explicat ea — să includă piese ca ‘American Oxygen’ și ‘Bitch Better Have My Money’.

Rihanna a apărut săptămâna trecută pe coperta revistei ‘Vanity Fair’ și, deși nu a dat alte detalii privind albumul, mentorul ei, rapperul Jay Z, a relevat că artista a amânat lansarea lui “pentru că vrea să fie perfect”.

Anteriorul album al Rihannei, ‘Unapologetic’ (2012), a cuprins cântece de succes precum ‘Diamonds’, ‘Stay’ și ‘Right Now’.

 

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă