6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSelena Gomez s-ar putea împăca cu fostul ei iubit

Selena Gomez s-ar putea împăca cu fostul ei iubit

Actrița Selena Gomez și fostul ei iubit, cântărețul Nick Jonas, au fost surprinși la petrecerea de după premiile MTV în ipostaze foarte apropiate, ceea ce ar putea confirma zvonul că cei doi au reluat relația amoroasă, scrie The Mirrror

Selena Gomez și Nick Jonas au fost invitați la gala de decernare a premiilor MTV din LA, duminică seara, după care au mers la petrecerea Repuplic Records, unde fratele lui Nick Jonas, Joe Jonas, a fost DJ. 

La petrecere, Selena și Nick păreau că au trecut peste motivele care au dus la despărțirea lor. Cei doi au vorbit toată seara și au fost forografiați râzând și chicotind. 

Este pentru a doua oară în această vară când cei doi tineri au fost fotografiați împreună. Ultima dată au fost surprinși în timp ce luau cina la un restaurant. 

Selena Gomez și Nick Jonas au fost într-o relație în 2008, în timp ce amândoi se aflau în echipa Disney. Totuși, Selena Gomez este cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu Justin Bieber. 

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în “Spy Kids 3-D: Game Over”. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney “Wizards of Waverly Place”, care a fost lansată în 2007. A cochetat şi cu muzica, în 2010 cucerind fanii din toată lumea cu hitul “A Year Without Rain.

Nick Jonas a ajuns celebru, după ce a format o trupă, ”Jonas Brothers”, cu cei doi frați ai lui.  Băieții își compun singuri piesele și cântă la diferite instrumente. Au cântat în turnee alături de Backstreet Boys și Kelly Clarkson. Primul album, ”It’s About Time” a fost lansat în 2006. Nick Jonas a cochetat și cu actoria. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă