18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Smiley a adoptat o pisică

FOTO. Smiley a adoptat o pisică

Celebrul artist Smiley, jurat la emisiunea de divertisment „Vocea României”, a anunţat pe Internet, miercuri, că a adoptat o pisică.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată pisica adoptată de Smiley.

Artistul a spus că urmează să îşi ducă pisica la deparazitare, după ce un fan i-a sugerat acest lucru pe Facebook. „Ăsta e următorul pas. Am simţit pe pielea mea. Azi ne-am cunoscut…”, i-a răspuns Smiley fanului său. 

Cântăreţul, cu numele real Andrei Tiberiu Maria, în vârstă de 31 de ani, și-a fondat propria casă de producție, HaHaHa Production, în anul 2009. 

Citeşte şi: „Am bani de dat, am datorii la stat”. Smiley, executat silit. Cum a reacţionat artistul

Smiley a produs șlagăre pentru artiştii români Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel.

De asemenea, artistul a produs muzică pentru cântăreața de origine italiană In-Grid și pentru rapperul american Sway.

Între albumele pe care Smiley le-a lansat până acum se numără „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013). 

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă