FOTO. Thalia şi familia ei, în vacanţă. Ce destinaţie surprinzătoare au ales

de Antonia Deak , 30 iunie 2015 - stire actualizata la ora 10:52, 30 iunie 2015

Celebra interpretă şi „regină a telenovelelor”, Thalia a postat pe Internet mai multe imagini din scurta vacanţă petrecută alături de familie, pe vârfurile munţilor Elk, Maroon Bells, din Statele Unite ale Americii.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile postate pe Internet de Thalia din vacanţa petrecută la munte alături de soţul ei, Tommy Mottola, şi cei doi copii ai lor, Sabrina Sakae şi Matthew Alejandro.

În câteva imagini, Thalia apare într-o poziţie de yoga, sport pe care îl practică regulat. „Pentru toţi războinicii mei, campioni în viaţă. Aceasta este poziţia războinicului, care îţi dă mai multă putere şi încredere în sine”, a descris Thalia una dintre imagini.

De asemenea, cântăreaţa a scris în descrierea imaginilor că îşi învaţă copiii să facă yoga. „Învăţare prin exemplu. Încerc să plantez pozitivism, energie, fericire şi recunoştinţă în acele creiere care sunt ca nişte bureţi care absorb totul. Numai cu dragoste...”, a scris vedeta mexicană.

În plus, în imaginile postate pe Internet, Thalia îşi surpinde copiii în timp ce se bucură de natură.

Citeşte şi: FOTO. Thalia şi-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum regina telenovelelor

„Descoperind minunile naturii... Iar eu redescopăr frumuseţea şi inocenţa prin ochii lor (copiilor ei – n.r.)”, a comentat Thalia una dintre fotografii.

Totodată, vedeta a mărturisit că atunci când este obosit, fiului ei îi place să fie ţinut pe spatele mamei lui. „Ghiciţi care este mjlocul de transport favorit al lui Matthew atunci când oboseşte? Nu îmi simt spatele, dar iubesc să fiu mamă”, a scris artista.

De asemenea, în descrierea unei fotografii, artista i-a făcut o declaraţie de dragoste soţului ei, Tommy Mottola. „Dragostea pe care le-o arăţi copiilor noştri în fiecare secundă te face, în ochii mei, cel mai bun tată din lume. Dragostea vieţii mele, Tommy Mottola”, a scris Thalia.

Actriţa şi cântăreaţa mexicană a postat şi câteva imagini de la un grătar pe care l-a făcut cu soţul ei, când au pregătit bezele americane. Thalia a făcut un sandviş cu bezelele coapte, ciocolată şi biscuiţi.

Thalia, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu impresarul ei, Tommy Mottola, în vârstă de 66 de ani, din anul 2000. Cei doi au împreună o fiică, Sabrina Sakaë, în vârstă de 8 ani, şi un fiu, Matthew Alejandro, în vârstă de 4 ani. 

Comentarii

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design