10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Topul celor mai sexy femei de la Hollywood, realizat de Victoria's...

FOTO. Topul celor mai sexy femei de la Hollywood, realizat de Victoria’s Secret

Cântăreaţa Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală, în topul "What Is Sexy?", realizat de casa de modă Victoria's Secret.

Topul "What Is Sexy?" (Ce este sexy?) onorează cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspiraţie. Conceptul care a stat anul acesta la baza elaborării topul a fost "Less is more" (mai puţin este mai mult). Topul a fost prezentat miercuri, la San Francisco.

În acest top apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă. 

De asemenea, actriţa Amber Heard este, în opinia Victoria's Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce actriţa Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Cântăreaţa Jessica Simpson a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret.

Actriţa Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actriţa Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

Pe de altă parte, actriţa Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actriţa Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul "nu-mi pasă".

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă