27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Șeful Camerei Deputaților, la a doua căsătorie. Cum au arătat mirii...

FOTO. Șeful Camerei Deputaților, la a doua căsătorie. Cum au arătat mirii și ce invitați au avut la petrecere

Președintele Camerei Deputaților, social democratul Valeriu Zgonea s-a căsătorit pentru a doua oară cu fosta lui subalternă, Laura Bumbu. 

Căsătoria religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din centrul Capitalei. După ce ceremonia s-a finalizat, a urmat o petrecere la Palatul Snagov, unde cuplul s-a distrat alături de peste 300 de invitați. 

Printre cei care au particpat la nunta lui Zgonea  au fost colegii săi de partid, miniștrii Rovana Plumb și Gabriela Szabo și senatoarea Gabriela Firea cu soțul său primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Premierul Victor Ponta nu a putut merge la nunta lui Zgonea, întrucât încă se află la o clinică din Istanbul unde se reface după operație de ligamente suferită tot în Turcia. A fost însă prezent socrul său, senatorul Ilie Sârbu.

Valeriu Zgonea a postat pe Facebook două fotografii de la nuntă alături de un mesaj în care își declara dragostea pentru noua lui soție. 

”Vă doresc tuturor să simțiți fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învățat că în viață te poți îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poți iubi o singură dată! Laura, îți mulțumesc! Te iubesc!”, a scris deputatul PSD pe Facebook. 

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă