19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO+ VIDEO. Ce a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook...

FOTO+ VIDEO. Ce a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook atunci când mama ei a intrat în comă

La câteva ore după ce a aflat că mama ei a intrat în comă, Oana Zăvoranu a postat pe Facebook un videoclip dedicat tatălui ei, în care apar mai multe imagini cu ea alături de acesta. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Oana Zăvoranu și postarea ei de pe pagina de Facebook

C itește și: Prima declarație a Oanei Zăvoranu după moartea mamei ei

„Cel mai adevarat discurs al meu doar cu imagini si cateva fraze intr’un filmulet in care cine are ochi sa vada si urechi sa inteleaga versurile, isi vor da seama mai bine de ce simt decat daca as posta un comment lung….”, a scris Zăvoranu.

În videoclipul de peste trei minute, Oana Zăvoranu a scris mai multe fraze în limba engleză, prin care și-a exprimat dragostea pentru tatăl ei.

Între aceste fraze s-au numărat: „Aș da orice să mai fiu alături de tine măcar pentru o ultimă dată”, „Pozele pe care le am peste tot în casă, numai ca să te am aproape”, „Sunt mândră să fiu fiica ta”, „Visez la tine în fiecare secundă a vieții mele” și „Tu ești inspirația și puterea mea”.

Citește și: A murit Marioara Zăvoranu

Oana a explicat că pantera neagră care apare în filmuleț o reprezintă pe ea, „cea de acum”.

La finalul comentariului, vedeta i-a îndemnat pe oamenii care o susțin să urmărească videoclipul și i-a insultat pe cei care o contrazic.

„Urmariti-l, dar doar cei care sunteti de-ai mei ca poate produce grave leziuni cerebrale prostilor care au un singur neuron si le poate fi afectat. Asta este DOAR PENTRU VOI, ca nu imi bat capul cu prostii. Love you all OANA”, a scris Zăvoranu. 

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit în dimineața zilei de vineri. Ea era internată la spitalul Fundeni de trei luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la rinichi.  Mărioara suferea de insuficiență renală și de diabet. 

Scandalurile dintre Mărioara și Oana Zăvoranu, pe tema averii, au fost intens mediatizate de-a lungul timpului. 

</p>

Cele mai citite

Presiunile asupra prețurilor la energia electrică au afectat veniturile Hidroelectrica

Veniturile Grupului Hidroelectrica au înregistrat o reducere de 22 la sută pentru primul trimestru al anului 2024, comparativ cu primul trimestru al anului 2023,...

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...

Indicele Dow Jones a depășit pragul de 40,000 de puncte pentru prima dată în istorie

Indicele Dow Jones Industrial Average al Bursei de la New York a depăşit joi, pentru prima dată, pragul de 40.000 de puncte, în condiţiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă