9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. William și Kate - 5 ani de la nunta secolului

FOTO. William și Kate – 5 ani de la nunta secolului

Cuplul regal, William şi Kate de Cambridge, s-a căsătorit la Westminster Abbey, în 29 aprilie 2011, zi ce a fost declarată Bank Holiday în Regatul Unit al Marii Britanii. Nunta secolului sau chiar a mileniului – aşa cum este considerată de britanici – a fost urmărită la televizor de două miliarde de oameni din întreaga lume.

Prinţul William, Duce de Cambridge, şi Kate, o fată simplă dintr-o familie britanică obişnuită, s-au cunoscut în 2001, când erau studenţi la Universitatea St.Andrews din Scoţia. Au devenit prieteni încă din primul an de studiu. Catherine a fost cea care l-a convins pe Prinţul William să nu renunţe la studii aşa cum dorea. Presa a început să relateze despre relaţia lor în 2004, când au fost publicate şi primele poze cu ei împreună. Totuşi, iubirea lor nu a fost perfectă. S-au despărţit de mai multe ori, apoi s-au împăcat. Dar dragostea adevărată a învins: şi-au anunţat oficial logodna în noiembrie 2010.

Cei doi au acum doi copii, prinţul George, care în luna iulie va împlini 3 ani, şi prinţesa Charlotte, care a venit pe lume în 2 mai 2015.

În aceşti cinci ani, cuplul regal a călătorit prin întreaga lume, în vizite oficiale. Anul acesta, ei au făcut turul Indiei şi al Bhutanului, în 10 zile, pentru a celebra relaţiile Marii Britanii cu cele două ţări.

Prințul William, Duce de Cambridge, care este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă