8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

FOTO RARE. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Bobbi Kristina Brown – “Krissy” pentru mama ei, celebra interpretă Whitney Houston – s-a stins din viaţă după 22 de ani marcaţi de dragostea mamei, dar şi de probleme generate de consumul de droguri, violenţa domestică, presiunea mediatică, divorţul părinţilor şi, apoi, absenţa artistei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Whitney Houston şi fiica ei, Bobbi Kristina Brown.

Născută în 4 martie 1993, la un an după căsătoria dintre părinţii ei, Whitney Houston şi rapperul Bobby Brown, Bobbi Kristina a apărut prima dată în media în anul 1994, când Houston a acceptat premiul  American Music Award, în timp ce o ţinea în braţe.

Citeşte şi: După aproape șapte luni de comă, fiica lui Whitney Houston a pierdut lupta cu viața

La moartea mamei ei, în anul 2012, Bobbi Kristina a fost copleşită de durere şi a fost internată în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Potrivit testamentului cântăreţei, “Krissy” a moştenit toste bunurile mamei ei, care au inclus bijuterii, maşini, îmbrăcăminte, piese de mobilă şi altele. Documentul a stabilit ca Bobbi Kristina să primească bani anual din „fonduri de încredere”, până la vârsta de 30 de ani, după care urma să primească restul averii cântăreţei, în valoare de 115 milioane de dolari americani, echivalentul a peste 463 de milioane de lei.

În anul 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului “The Houstons: On Our Own”, produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

În octombrie 2012, Brown a provocat o altă controversă, de această data în familie, când şi-a anunţat logodna cu Nick Gordon, un prieten apropiat, care a trăit în familia Houston încă de la vârsta de 12 ani. Când a aflat de relaţia lor, mama cântăreţei Whitney Houston, Cissy Houston, a spus că legătura lor este incestuoasă.

În 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit că Whitney Houston s-a înecat în cadă, “în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o “moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat “o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani  în centrul de îngrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie. Potrivit declarației făcute familiei de un specialist, nu a existat nicio șansă de recuperare.

Tânăra a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă.

În cele din urmă, Pat Houston și Bobby, co-tutorii lui Bobbi Kristina, au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar când Houston și Brown au căzut de acord după ce s-au luptat asupra stării lui BK de-a lungul spitalizării ei, notează tmz.com. 

Nici acum nu se știe clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântărețe și nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare și varianta crimei.

În orice caz, prietenul ei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliția a declarat că erau vânătăi pe fața și corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon și un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă, conform tmz.com. 

 

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă