13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabriel Cotabiţă, despre cât a fost în comă: Am fost în Evul...

Gabriel Cotabiţă, despre cât a fost în comă: Am fost în Evul Mediu şi am văzut lumea

Interpretul Gabriel Cotabiţă a dezvăluit că în perioada de trei săptămâni cât a fost în comă a fost în Evul Mediu şi a călătorit în jurul lumii.

“Prima călătorie a fost undeva prin Evul Mediu, cu niște cavaleri care se luptau de zor pe acolo. Nu am stat foarte mult acolo, dar să nu cumva să înțelegi că făceam parte. Eram un spectator”, i-a mărturisit artistul Simonei Gherghe, într-un interviu difuzat la emisiunea Acces Direct.

De asemenea, Cotabiţă a spus că a vizitat mai multe locuri din lume: „Am văzut lumea, m-a plimbat la Roma (o entitate l-a ghidat prin lume, n.r.), am fost în Filipine, am fost în Australia, pe aceeași scenă pe care am fost acum câțiva ani. Au fost așa, niște locuri care îmi dădeau putere să cred că încă nu am terminat ceea ce aveam de făcut”.

Citește și: VIDEO. Gabriel Cotabiţă și Loredana au cântat împreună în memoria victimelor din Colectiv

Totodată, artistul a povestit că o entitate l-a asigurat că se va trezi din comă şi l-a îndemnat să devină un om mai bun.

„Trebuie să te gândești cu totul altfel la viața pe care o vei urma de-acum înainte, trebuie să faci mult mai bine, să trimiți un mesaj de curaj și bucuria faptului că nu se întâmplă nimic dacă dispari în viață”, i-ar fi spus entitatea.

Gabriel Cotabiţă a mai dezvăluit că, potrivit fiicelor lui, a avut reacții violente în timpul comei, mai ales față de asistentele care aveau grijă de el: „Erau momente în care mă trezeam și mă speriau asitentele, că am avut două asistente care s-au purtat excepțional, însă mi-au spus fetele că le-am amenințat că vreau să le bat”.  

Artistul a mai mărturisit că în primele momente în care s-a trezit, ar fi început să vorbească în limbi precum latina și franceza: „Din ceea ce mi-au povestit fetele, am început să vorbesc în latină. Prima discuție pe care am avut-o, am avut-o în latină, după care a fost în franceză”.

Citește și: Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă pentru PRIMA DATĂ după externare

Din ceea ce i-au explicat medicii, artistul a înțeles că în acele momente a reușit să acceseze anumite informații pe care le acumulase în copilărie, dar pe care le uitase. „Tu ai în cap latina și acum, problema este că nu știi să o accesezi. În momentul în care încep să-ți povestească lucrurile astea (doctorii, n.r.), te sperii”, a mai spus el.

Gabriel Cotabiţă a mai spus că s-a schimbat mult în urma accidentului. „Sunt mult mai calm, mult mai cald, mult mai lipsit de aroganța pe care mi s-a spus că o aveam de-a lungul timpului. (…) Din ce am înțeles eu, nu trebuie să alergi nicăieri. Trebuie să iubești oamenii de lângă tine și să fii tu liniștit, să-i ajuți pe ceilalți”, a spus el.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În 16 iunie, artistul a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă