16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrietenii lui Cotabiță, declarații ȘOCANTE despre starea artistului

Prietenii lui Cotabiță, declarații ȘOCANTE despre starea artistului

Interpretul Gabriel Cotabiță s-ar afla în moarte cerebrală, conform declarațiilor artiștilor Adrian Enache și Mihai Pocorschi.

Citește și: Fanii îl imploră pe Gabriel Cotabiță să își revină. Ce mesaje emoționante i-au scris pe pagina de Facebook

„Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce… Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2 – n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum”, ar fi spus Adrian Enache, citat de ziarulring.ro.

Deși respectă discreția familiei Cotabiță, Pocorschi ar fi spus că, „din câte știe”, solistul nu mai are activitate cerebrală.

„Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit”, ar fi spus Pocorschi.

Citește și: Medicii de la Spitalul Floreasca explică de ce a intrat Gabriel Cotabiță în stop cardio-respirator

Cotabiţă a fost găsit, vineri, în stop cardiac, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cântăreţul a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor.

Artistul este internat la Spitalului Floreasca, unde este intubat și ventilat mecanic.

 

 

 

Cele mai citite

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică vine cu o atenţionare pentru cei care fac cumpărături online

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică emite o avertizare importantă pentru toți cei care fac cumpărături online, subliniind că infractorii cibernetici sunt activi în special...

Blinken se asigură că Israelul nu va ataca orașul Rafah fără un plan umanitar

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă