15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabriel Cotabiţă nu se ţine de cuvânt. Ce schimbare de planuri a...

Gabriel Cotabiţă nu se ţine de cuvânt. Ce schimbare de planuri a făcut

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu şi-a ţinut promisiunea de a finaliza melodia „Camera mansardată”, alături de compozitorul Andrei Tudor. Artistul a abandonat piesa pentru o alta, pe care o înregistrează cu Matteo.

“Cristina Trepcea, autoarea textului, a dorit să schimbe un vers, iar Gabi urma să vină la studio să-l înregistreze. Se pare însă că a ales să facă acum o piesă cu Matteo, pe care urmează să o lanseze”, a declarat Andrei Tudor pentru Libertatea.

Citeşte şi: Cotabiţă, de pe patul de spital, în studio. Ce le pregăteşte fanilor

„Camera mansardată” nu este singura piesă pe care Gabriel Cotabiţă urma să o înregistreze alături de Andrei Tudor. „Lui Gabi i-a mai plăcut linia melodică a unui demo pe care i l-am dat, dar a zis că pentru această a doua piesă vrea să facă el versurile”, a mai spus Tudor.

Înainte de accident, Cotabiţă se plângea că posturile e radio nu îi difuzează piesele. Tudor crede că în următoarea perioadă piesele artistului vor fi foarte apreciate. „Aşa suntem noi, ne interesăm de artişti doar în împrejurări mai nefericite”, a explicat Tudor.

Citeşte şi: Fiicele lui Cotabiţă, mesaj EMOŢIONANT după externarea artistului

Gabriel Cotabiţă a fost externat în 16 iulie din Spitalul Elias din Capitală. Artistul va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic.

Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită.”Pacientul a beneficiat de asistenţă medicală complet gratuită, asigurată prin sistemul public de sănătate”, a spus dr. Dana Safta.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În 16 iunie, artistul a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...

Eșecul lui Nicușor Dan: Capitala îngheață, Promisiunile se Topesc

Avaria care a lăsat jumătate din Capitală fără apă caldă este simbolul eșecului sub administrația lui Nicușor Dan. Începând din 2020 cu promisiuni de...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă