6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGâdea, criticat dur de români pe Facebook, după scandalul cu Iglesias Junior

Gâdea, criticat dur de români pe Facebook, după scandalul cu Iglesias Junior

Mesajul pe care l-a postat pe Facebook prezentatorul emisiunii “Sinteza zilei”, Mihai Gâdea, după scandalul pe care l-a iscat cu interpretul Julio Iglesias Jr., pe care l-a pus să repete expresiile “Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”, a atras numeroase critici din partea românilor.

“Tot jurnalismul tau de opozitie, toata <<deontologia>> pe care o afisezi in schimbul unui salar foarte mare (pt care multi ar proceda aidoma desigur si s-ar descurca la fel de bine, pt. ca nu esti vre-un erudit), toate premiile primite, s-au dus dracului odata cu acest gest”, i-a scris un utilizator.

Citeşte şi: FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Junior, păcălit de Gâdea să spună ”Jos Băsescu”. Cum a comentat managerul artistului

În plus, Gâdea a primit critici precum „penibil”, „ipocrit”, „oamenii aceia ar trebui să îşi anuleze concertul, nu să îl amâne… dar ei îşi respectă publicul”, „oamenii ca tine ne fac de ruşine în toată lumea asta” şi „tu nu ai fost, nu eşti şi nu vei fi în viaţa ta jurnalist”, au scris românii pe pagina de Facebook a prezentatorului TV Mihai Gâdea.

Pe de altă parte, au existat şi comentarii în favoarea realizatorului TV, între care „respect! Ai demonstrat că eşti un bun român. Jos Băsescu!” şi „Stai liniştit, domnule Gâdea, numai tâmpiţii nu vor să creadă că ai făcut o glumă”.

Alţi oameni au fost mai împăciuitori, cu păreri precum „Toţi greşim şi nimeni nu este perfect” şi „Sunt şi greşeli în viaţă care trebuiesc trecute şi uitate. Nu poţi să sacrifici munca lui Gâdea pentru un lucru atât de infim”.

Citeşte şi: Cum se apără Gâdea după farsa pe care i-a jucat-o lui Iglesias Junior

Prezentatorul TV Mihai Gâdea a scris, pe pagina lui de Facebook, că regretă dacă a afectat “sensibilitatea” cântăreţului Julio Iglesias Jr. sau a unui membru al familiei sale şi că replicile cu care l-a păcălit pe artist, “Antena 3 e aici. Jos Băsescu”, sunt “strigături din folclorul urban”.

Cântărețul Julio Iglesias Junior a fost păcălit de prezentatorul Antena 3, Mihai Gâdea, să spună ”Antena 3 e aici. Jos Băsescu!”, în timpul emisiunii lui. Iglesias a crezut că este o formulă de rămas bun. Managerul artistului a scris pe pagina lui de Facebook că gestul realizatorului TV a fost regretabil și că artistul se detașează de el. 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă