10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGALERIE FOTO. Cum arată Jack Nicholson la 77 de ani

GALERIE FOTO. Cum arată Jack Nicholson la 77 de ani

Jack Nicholson, unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai mari actori din istoria cinematografiei mondiale, ajuns acum la vârstă de 77 de ani, nu mai arată deloc ca acel bărbat șarmant și cuceritor cu care ne-am obișnuit.

Ajuns la o vârstă în care majoritatea persoanelor au deja nepoți și familii mari, Jack Nicholson și-a menținut stilul petrecăreț de viață, fiind unul dintre cei mai celebri burlaci de la Hollywood. Deși vârsta și-a pus în mod vădit amprenta asupra actorului legendar, acesta se bucură de milioane de fani la nivel global care apreciază munca pe care a depus-o de-a lungul întregii cariere.

Jack Nicholson s-a născut pe data de 22 aprilie, în anul 1937, în Neptune City, New Jersey, din Statele Unite ale Americii și în prezent locuiește în Hollywood Hills, California.

A fost căsătorit timp de 6 ani, între 1962-1968, cu Sandra Knight, alături de care are 4 copii, iar de atunci a rămas singur, preferând viața de noapte și petrecerile alături de femei irezistibile și mult mai tinere decât el.

"Mă simțeam irezistibil pentru femei. Acum nu mai simt la fel”, a declarat Jack Nicholson pentru DailyMail, într-un interviu acordat acum patru ani.

Cele mai citite

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul Trophee Clarins

Simona Halep va debuta la turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins de la Paris împotriva americancei Mccartney Kessler, jucătoare care în acest moment...
Ultima oră
Pe aceeași temă