13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Prinţul George al Marii Britanii a împlinit doi ani. Cum este...

FOTO: Prinţul George al Marii Britanii a împlinit doi ani. Cum este sărbătorit

Fiul prinţului Wiliiam al Marii Britanii şi al soţiei lui, ducesa de Cambridge, prinţul George, a împlinit, miercuri, vârsta de doi ani. Pentru a marca ocazia, cuplul regal a publicat o imagine surprinsă de fotograful Mario Testino la botezul prinţesei Charlotte, în care băiatul apare în braţele tatălui său.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu prinţul George al Marii Britanii.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei ei, prinţesa Charlotte

Ziua de naştere a prinţului George este sărbătorită în locuinţa familiei regale din Norfolk, Amber Hall. La petrecere participă părinţii ducesei de Cambridge, Carole şi Michael Middleton, mătuşa lui, Pippa Middleton, dar şi cei şapte naşi ai copilului, potrivit telegraph.co.uk.

Citește și: GALERIE FOTO. Primele imagini de la botezul prințesei CHARLOTTE a Marii Britanii

În cinstea primei aniversări a prinţului George, părinţii lui au organizat o petrecere de familie la Palatul Kensington, la care Regina Elisabeta a II-a a fost invitat de onoare.

George Alexander Louis este primul născut al ducilor de Cambridge și al treilea în linia de succesiune la tron. Al doilea copil al cuplului regal este prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, născută în 2 mai în spitalul Saint Mary din Londra. Prinţesa este a patra în ordinea de succesiune la tronul britanic, după bunicul său, Charles, tatăl său, William, și fratele său, George.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă