15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuScandal la divorțul artistului Gheorghe Zamfir: O acuză pe fosta soție că...

Scandal la divorțul artistului Gheorghe Zamfir: O acuză pe fosta soție că i-a vândut bunuri de 25.000 de euro

Procesul de divorț dintre Gheorghe Zamfir și soția sa, franțuzoaica Marie Noelle, s-a încheiat, după cinci ani de procese. Totuși, conflictul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat, întrucât urmează procesul de partaj, conform Click.ro.

Avocata renumitului naist, Geanina Munteanu, a susținut că o parte din bunurile de valoare ale lui Gheorghe Zamfir ar fi fost vândute, în timpul divorţului, de Marie Noelle, prin intermediul emisiunii TV . Astfel, soția artistului ar fi încasat 25.000 de euro pe obiectele lui Zamfir.

Citește și: Naistul Gheorghe Zamfir divorţează după un mariaj de 16 ani

 „Într-adevăr, au fost vândute, fără ştirea domnului Zamfir, obiecte care îi aparţineau. Colecţii de icoane ortodoxe din secolele 17, 18, 19, tablouri de Grigorescu şi Luchian, mobilier de valoare, colecţii importante de sticle de vin apreciate de cunoscători, covoare iraniene”, a declarat avocata Geanina Munteanu. 

Potrivit acesteia, cei cinci ani cât a durat divorţul au fost foarte grei pentru artist.

”S-a retras în sine, iar acest lucru s-a văzut în numărul foarte mic de concerte. După ce în martie s-a pronunţat decizia de divorţ, parcă totul s-a schimbat”, a mai spus avocata.

Marie Noelle (62 de ani) şi Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut în 1989, în Franţa, la un concert, când Zamfir s-a îndrăgostit de ea. Pe atunci, Marie Noelle era căsătorită cu primul ei soţ. S-au reîntâlnit însă după câţiva ani, când Marie Noelle era divorţată şi singură. S-au căsătorit de Sfânta Maria Mică, în 1994, la Primăria din Flagy, Franţa.

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă