10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuGwen Stefani DIVORŢEAZĂ după 13 ani de căsnicie. Vezi care este motivul

Gwen Stefani DIVORŢEAZĂ după 13 ani de căsnicie. Vezi care este motivul

Solista trupei No Doubt, cântăreaţa americană Gwen Stefani i-a cerut divorţul soţului ei, rockerul Gavin Rossdale, după 13 ani de căsnicie, au anunţat luni mai multe publicaţii din Statele Unite, potrivit Mediafax. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini recente cu Gwen Stefani.

În documentele depuse la tribunal, Gwen Stefani, în vârstă de 45 de ani, a invocat motivul diferenţelor ireconciliabile şi a cerut ca ea şi soţul ei să împartă custodia celor trei copii ai cuplului – Kingston, în vârstă de 9 ani, Zuma, în vârstă de 6 ani, şi Apollo, în vârstă de 1 an -, potrivit unor articole publicate pe site-urile TMZ.com şi People.com.

Gavin Rossdale, în vârstă de 49 de ani, a depus la rândul său o cerere de divorţ în aceeaşi zi şi a cerut tot custodie comună, precizează TMZ.com.

Relaţia dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale a început în urmă cu două decenii, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995, relatează People.com. Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002.

“Deşi noi doi am luat de comun acord decizia de a nu mai fi parteneri într-o căsătorie, vom rămâne parteneri în ceea ce priveşte calitatea de părinţi şi ne-am luat angajamentul de a-i creşte împreună pe cei trei fii ai noştri într-un mediu fericit şi sănătos”, au precizat pentru site-ul revistei People cei doi artişti într-o declaraţie de presă comună.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără “Just a Girl” şi “Don’t Speak”. Cel mai recent album solo al cântăreţei datează din 2006, când vedeta a lansat materialul discografic “The Sweet Escape”.

Artista americană este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu colecţia de haine L.A.M.B.

Din iunie 2014, cântăreaţa este membru în juriul emisiunii concurs “The Voice”, difuzată în Statele Unite ale Americii de postul NBC, alături de Pharrell Williams, Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

 

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă