13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuArtistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a...

Artistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi într-un interval de două ore

Îndrăgitul cântăreţ italian Al Bano a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a suferit două infarcturi și va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ”Oggi”, preluată de Agerpres.

Artistul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce, în cursul după-amiezii de vineri, acesta a suferit două atacuri de cord, într-un interval de două ore, în timp ce se afla pe scenă pentru repetițiile concertului de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piața Sf. Petru din centrul Vaticanului.

Al Bano a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, așa că a putut auzi ”tot ce au spus” doctorii.

“M-au operat în timpul nopții. Trei ore de intervenție, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau și a trebuit să-mi mușc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenția”, a mărturisit el.

Al Bano a dat asigurări că se simte ”bine” și că speră să rămână în spital doar încă “câteva zile”, pentru că, a spus el, are “lucruri de făcut”.

 

Cele mai citite

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă