20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuJennifer Lopez a dezvăluit ce artistă a inspirat-o să devină femeie de...

Jennifer Lopez a dezvăluit ce artistă a inspirat-o să devină femeie de afaceri

Interpreta latină Jennifer Lopez a recunoscut că a fost inspirată de cântăreața Selena Quintanilla să fie activă în mai multe planuri profesionale, informează contactmusic.com.

Citește și: Cântăreața și compozitoarea Jackie Trent a murit

Jennifer Lopez și-a dezvoltat o carieră de succes ca interpretă, actriță, designer de modă, scriitoare și femeie de afaceri.

Artista a mărturisit că a fost inspirată în activitatea ei de cântăreața Selena, al cărei rol l-a intepretat în filmul biografic cu același nume, filmat în anul 1997.

Un alt contact al artistei cu memoria Selenei a fost în anul 1995, când Lopez i-a recreat starului un concert de succes.

Citește și: Actriţa Alberta Watson, protagonista serialelor „Nikita” şi „24 de ore”, a murit

„Am simțit că ea a avut obișnuința de a trăi clipa, pentru că ziua de mâine nu îți este garantată. Pentru mine aceasta a fost cea mai de preț lecție. Acel film mi-a afectat viața mai mult decât mi-a influențat cariera”, a spus Jennifer Lopez.

„Viața este scurtă și nu știi ce ți se va întâmpla. Luptă pentru visurile tale și nu lăsa pe nimeni să te împiedice să le îndeplinești”, a mai spus Lopez.

Selena Quintanilla a murit în anul 1995, la vârsta de 23 de ani, după ce a fost împușcată de președintele fan-clubului ei. 

Cele mai citite

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă