11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCu cât își vinde Jennifer Lopez casa în care a locuit cu...

Cu cât își vinde Jennifer Lopez casa în care a locuit cu Marc Anthony

Celebra artistă Jennifer Lopez a scos la vânzare vila din California, în care a locuit cu fostul ei soţ, interpretul Marc Anthony, pentru 17 milioane de dolari, scrie contactmusic.com.

Vila are nouă dormitoare şi 13 băi şi se află în apropierea locuinţelor unor staruri americane, între care se numără Kanye West, Kim Kardashian, Jessica Simpson şi LeAnn Rimes.

Citeşte şi: FOTO. Jennifer Lopez şi-a făcut o schimbare de look. Cum arată artista

Proprietatea cântăreţei Jennifer Lopez are o sală de sport, un cinematograf, un studio de înregistrări, o sală de dans, o sală de sport şi un foişor.

În anul 2010, J. Lo. a cumpărat casa pentru o sumă cu nouă milioane de dolari mai mică decât cea pe care a stabilit-o pentru vânzare.

Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în anul 2004 şi au divorţat în anul 2014. Cei doi au împreună doi copii gemeni, Emme Maribel Muñiz şi Maximilian David Muñiz, în vârstă de şapte ani.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Jennifer Lopez, Marc Anthony şi copiii lor.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 774. Ucraina ar fi retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ucraina ar fi retras tancurile Abrams M1A1, de fabricație americană, de pe linia frontului, pe motiv că s-ar fi dovedit prea vulnerabile în fața...

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după o nouă înfrângere în fața lui Valur Reykjavik

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după ce a fost învinsă acasă de echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul...

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...
Ultima oră
Pe aceeași temă