15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJessica Biel şi Justin Timberlake au aflat sexul copilului

Jessica Biel şi Justin Timberlake au aflat sexul copilului

Jessica Biel şi Justin Timberlake vor deveni părinţi unei fetiţe, în primăvara acestui an, titrează lifeandstylemag.com. Până în acest moment, nici unul din cei doi nu au confirmat oficial acest lucru.

Vestea despre sarcina actriţei Jessica Biel nu reprezintă o surpriză, întrucât, în august, mai multe surse au dezvăluit că cei doi îşi doresc un copil, motiv pentru care au apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în iarna lui 2011 şi s-au căsătorit în 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". 

Cele mai citite

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...
Ultima oră
Pe aceeași temă