16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru prima dată

Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru prima dată

Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți unui băiețel, acesta fiind primul copil al cuplului de la Hollywood, informează presa din străinătate.

Mama cântărețului Justin Timberlake a anunțat vestea pe contul ei de Facebook: ”Fiul meu uimitor și frumoasa lui soție ne-au oferit cel mai prețios dar din lume! Silas Randall Timberlake! A fost botezat după tatăl și fiul meu! Viața este frumoasă și suntem cât se poate de fericiți! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și mulțumim pentru felicitări”, a scris Lynn pe rețeaua de socializare.

Presa din străinătate a scris înainte de nașterea copilului că Jessica Biel și Justin Timberlake așteaptă o fetiță, dar cuplul nu a confirmat niciodată acest zvon.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit îniarna lui 2011 şi s-au căsătorit în 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune "Al şaptelea cer". 

Cele mai citite

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă