11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe boală o ține pe bancă pe Jessie J

Ce boală o ține pe bancă pe Jessie J

Cântăreața engleză Jessie J a fost sfăuită de medici să reducă numărul concertelor, care îi agravează starea de sănătate. Vedeta suferă de o boală de inimă, informează contactmusic.com.

Citește și: Cântăreața Jessie J are probleme de sănătate

Intepreta, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticată în copilărie cu sindromul „Wolff-Parkinson-White”, o malformație congenitală a inimii.

Medicii au spus că efortul pe care artista îl depune pe scenă i-ar putea agrava boala, care îi cauzează, oricum, bătăi neregulate ale inimii.

Jessie J a recunoscut că, de multe ori, i se face rău pe scenă, dar a spus că își dorește să cânte live cât mai mult.

„Nu știu dacă îmi voi putea controla starea de sănătate atât de mult timp cât îmi doresc. Boala mă afectează mai mult decât las să se vadă”, a spus cântăreața.

Citește și: FOTO. Ce a pățit Taylor Swift după ce și-a asigurat picioarele

Jessie J și-a încheiat, marți, turneul în Australia, mai devreme decât ar fi trebuit, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat.

Până acum, cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a lansat trei albume, „Who You Are” (2011), „Alive” (2013) și „Sweet Talker” (2014).

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă