12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Justin Timberlake a postat pe internet prima poză cu fiul lui

FOTO. Justin Timberlake a postat pe internet prima poză cu fiul lui

Celebrul interpret Justin Timberlake a postat pe internet prima poză cu fiul lui, Silas Randall. În imagine, micuțul este ținut în brațe de mama lui, actrița Jessica Biel.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată fiul lui Justin Timberlake și cum arăta artistul în copilărie

Citește și: Cântăreața Pink a avut o replică dură pentru internauții care i-au criticat silueta

Justin Timberlake, în vârstă de 34 de ani, și-a fotografiat copilul îmbrăcat cu un tricou în culorile și cu stema echipei lui preferate de baschet, „Memphis Grizzlies”, în semn de susținere a jucătorilor într-un meci ce urmează să aibă loc.

Justin Timberlake a postat imaginea pe rețeaua de socializare Instagram și a însoțit-o de un comentariu: „Familia Timberlake este pregătită!!! Hai Grizz!”, a scris artistul.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt încântați de apariția copilului, pe care vor să îl crească departe de vizorul presei. Artiștii au sprijinul familiei și prietenilor în creșterea copiilor, iar mama interpretului Justin Timberlake, Lynn Harless, este foarte preocupată de nepotul ei.

Citește și: Mărioara Zăvoranu are un „lăcaș” pentru comemorarea ei pe Facebook

Cuplul plănuiește să se întoarcă din Montana în Hollywood Hills, pentru că Jessica vrea să își deschidă un restaurant în Los Angeles.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit îniarna lui 2011 şi s-au căsătorit în 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Citește și: Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru prima dată

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă