14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKaley Cuoco, protagonista serialului "Teoria Big Bang", a primit o stea pe...

Kaley Cuoco, protagonista serialului “Teoria Big Bang”, a primit o stea pe Walk of Fame

Actriţa americană Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", a primit miercuri o stea pe Bulevardul celebrităţii – "Walk of Fame" – din Hollywood, informează Mediafax.

"Mă simt total copleşită", a declarat, emoţionată şi fără să poată să îşi stăpânească lacrimile, actriţa americană, în vârstă de 28 de ani.

"Acest rol mi-a schimbat viaţa", a adăugat ea, declarându-se "onorată" şi "binecuvântată" pentru faptul că de acum înainte are o stea pe Bulevardul celebrităţii de la Hollywood, alături de stelele unor artişti de marcă precum Lauren Bacall, Anne Bancroft şi Michael Jackson.

Kaley Cuoco a fost însoţită la ceremonia de miercuri de soţul ei, jucătorul de tenis Ryan Sweeting.

Şi interpreţii celorlalte roluri importante din serialul "Teoria Big Bang" au venit să o aplaude, printre aceştia remarcându-se Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj) şi Melissa Rauch (Bernadette).

Chuck Lorre, unul dintre creatorii acestei comedii de mare succes, a fost şi el prezent la eveniment. Lorre, unul dintre producătorii în mare vogă în industria de televiziune americană, a creat şi alte seriale foarte populare, precum "Doi bărbaţi şi jumătate", "Mom" şi "Dharma & Greg".

În "The Big Bang Theory", Kaley Cuoco interpretează rolul amuzantei şi seducătoarei Penny, o chelneriţă care visează să devină actriţă, dar nu are curaj să se prezinte la audiţii şi care îşi întâlneşte sufletul-pereche în persoana vecinului ei Leonard, un om de ştiinţă puţin cam "tocilar".

De la sfârşitul lunii august, actriţa americană – la fel ca şi ceilalţi actori din rolurile principale – este plătită cu 1 milion de dolari pe episod. Aceeaşi sumă era plătită actorilor din distribuţia serialului "Prietenii tăi/ Friends".

"The Big Bang Theory" este cel mai vizionat sitcom din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe săptămână.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă