12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKate și William au ales numele prințesei

Kate și William au ales numele prințesei

Ducele și ducesa de Cambridge au ales un nume pentru prințesa nou-născută. Cuplul va anunța public numele luni, după ce se va consulta cu regina Elisabeta a II-a, informează Daily Mail. 

Citește și: FOTO+VIDEO. Primele imagini cu prințesa de Cambridge, fiica lui Kate și William

Cuplul regal va pleca din Kensington Palace și o va vizita pe regină în Norfolk. 

Decizia prințului William de a dezvălui numele prințesei abia după informarea reginei nu ține de un protocol, ci de alegerea lui. Elisabeta a II-a a spus că nu se așteaptă să afle numele prințesei înaintea publicului.

Prințul este foarte apropiat de bunica lui, iar regina este foarte indulgentă cu nepotul ei.

„Este mai probabil ca William să se consulte cu ea (regina- n.r.) decât cu tatăl său, așa cum a făcut și la nunta lui, când a fost nemulțumit de lista de invitați. Ea i-a spus să rupă lista și să își invite prietenii”, a spus o sursă apropiată familiei regale. 

Citește și: Prințul Charles și Camilla, încântați de noua prințesă

Cei mai mulți britanici pariază pe numele Charlotte și Alice pentru prințesă. 

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au prezentat-o, duminică, pe noua prințesă atât fiului lor, prințul George, cât și publicului.

Mama și sora ducesei au cunoscut-o deja pe prințesă, care, aparent, moștenește culoarea închisă a părului de la mama ei. 

Citește și: Cum se va numi fiica ducesei Kate și a prințului William

De asemenea, prințul Charles și soția lui, ducesa de Cornwall, au cunoscut-o pe prințesă, într-o vizită care a durat o oră și jumnătate.

Înainte de nașterea prințesei, Charles și-a exprimat public dorința de a avea o nepoată.

„Sper ca de data asta să fie o fată”, a spus prințul de Wales. 

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă