9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe sacrificii a făcut Kate Winslet pentru a intra în rolul din...

Ce sacrificii a făcut Kate Winslet pentru a intra în rolul din filmul „A little Chaos”

Actrița britanică Kate Winslet și-a sacrificat igiena personală, timp de opt săptămâni, pentru a interpreta rolul grădinăresei de la Palatul Versailles în filmul „A little Chaos”, regizat de Alan Rickman.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actrița Kate Winslet în filmul „A little Chaos”

Citește și: Ce roluri surprinzătoare au interpretat cei mai iubiți actori din „Game of Thrones”, înainte de apariția serialului

„Pe toată perioada filmărilor am avut puțin noroi pe mâini. Sunt mândră să spun că în fiecare seară, după filmări, m-am întors acasă și am săpat în pământ ”, a spus Winslet despre felul în care a intrat în pielea personajului, potrivit contactmusic.com.

Nu este prima dată când Kate Winslet a lucrat cu Alan Rickman. Când avea vârsta de 19 ani, actrița a colaborat cu actorul și regizorul în filmul „Sense and Sensibility”.

„Îmi amintesc prima întâlnire cu Alan Rickman, pe vremea când aveam 19 ani. Vroiam să intru în pământ. Vocea lui este atât de impunătoare, încât poate fi cu adevărat intimidantă. Acum sunt mult mai calmă și am realizat că nu este deloc o persoană înspăimântătoare”, a spus Winslet.

Citește și: Fanii actorului Johnny Depp pot răsufla ușurați. Ce i s-a întâmplat starului

Dincolo de reuniunea cu Alan Rickman pe platourile de filmare, actrița, în vârstă de 39 de ani, s-a reîntâlnit și cu un vechi „prieten” al ei, corsetul.

„Nu am mai purtat corset pentru o perioadă lungă de timp. După prima zi de filmare mi-am dorit să îi dau foc, pentru că provoacă agonie”, a mai spus celebra actriță din „Titanic”.

Filmul „A Little Chaos” a fost difuzat în premieră la Toronto International Film Festival, în anul 2014.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă