13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKatie Holmes va debuta ca regizoare

Katie Holmes va debuta ca regizoare

Actriţa americană Katie Holmes va debuta ca regizoare şi va şi juca într-un film bazat pe romanul "All we had", al lui Annie Weatherwax, informează Mediafax.

Romanul "All We Had" spune povestea unei mame şi a fiicei sale adolescente care sunt date afară din casa în care locuiesc şi pornesc într-o călătorie pentru o viaţă mai bună, cu o maşină veche şi nesigură.

Katie Holmes va juca rolul mamei din drama despre o femeie şi fiica sa trăind la limita sărăciei, care reuşesc să îşi găsească o casă într-un mic oraş din Statele Unite.

Jane Rosenthal, cofondatoare, alături de Robert DeNiro, a Festivalului de Film Tribeca din New York, va fi producătoarea peliculei, alături de Katie Holmes şi Berry Welsh, vicepreşedinte al companiei Tribeca Productions. Scenariul va fi scris de regizorul Josh Boone.

"Katie are o idee foarte clară legată de relaţia mamă-fiică, originală, dar lipsită de respect, din carte", a spus Rosenthal.

Actriţa a fost căsătorită cu Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, de care a divorţat după şase ani, în 2012. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă