10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKim Kardashian, DEZVĂLUIRI. Cum au afectat-o criticile la adresa siluetei ei, în...

Kim Kardashian, DEZVĂLUIRI. Cum au afectat-o criticile la adresa siluetei ei, în timpul sarcinii

Kim Kardashian a dezvăluit că a fost foarte afectată de criticile la adresa siluetei ei din timpul primei sarcini. Din cauza acestora, vedeta americană şi-a schimbat atitudinea faţă de cei din jur, dar şi stilul vestimentar, potrivit harpersbazaar.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Kim Kardashian însărcinată.

După ce a născut primul copil, Kim Kardashian şi-a schimbat comportamentul faţă de fotografi. Dacă înainte de sarcină zâmbea pentru fiecare fotografie, după naştere, vedeta nu le-a mai acordat atenţie fotografilor. „Am realizat că acei oameni au glumit pe seama mea, au postat pe Internet comentarii îngrozitoare la adresa mea, numindu-mă grasă, chiar dacă eu nu îmi puteam controla greutatea. Nu vreau să zâmbesc pentru ei”, a spus Kardashian, într-un interviu pentru publicaţia C Magazine.

Citeşte şi: FOTO. Kim Kardashian, complet dezbrăcată. De ce a postat această poză pe Internet

De asemenea, vedeta a spus că şi-a schimbat şi stilul vestimentar, cu ajutorul soţului ei, Kanye West, după ce, în timpul primei sarcini, a experimentat ţinute cu mai mulţi specialişti, care i-au impus să poarte haine „scandaloase”. „Acum, stilul meu vestimentar este mai simplu. Am găsit o formulă care funcţionează”, a spus vedeta, care optează, în general, pentru rochii lungi, mulate, şi salopete.

Totodată, Kim Kardashian a spus că nu crede că va avea şi un al treilea copil, pentru că, la prima sarcină, a suferit de „placenta acretta”, o anomalie din cauza căreia i-ar putea fi extirpat uterul.

Citeşte şi: Ce nume au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru cel de-al doilea copil al lor

Recent, starul a răspuns la criticile în privinţa sarcinii ei, postând pe Internet o fotografie în care apare complet dezbrăcată.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în mai 2014, în Florența, și au împreună o fetiță de doi ani, North West. Cel de-al doilea copil al cuplului se va naşte la sfârşitul acestui an. 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă