15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKim Kardashian, dezvăluiri despre sarcină. Când va naşte al doilea copil

Kim Kardashian, dezvăluiri despre sarcină. Când va naşte al doilea copil

Vedeta americană Kim Kardashian le-a dezvăluit unor surse apropiate că a făcut fertilizare in vitro şi că este posibil să nască gemeni în luna decembrie, scrie contactmusic.com.

„Kim a făcut fertilizare in vitro şi ar putea avea gemeni. Însă, aşteaptă să vadă dacă ambii embrioni sunt în regulă”, a povestit o sursă.

De asemenea, vedeta a spus că se simte rău încă de la începutul sarcinii. „Ca să fiu sinceră, mă simt rău dimineaţa, la prânz şi seara – abia mă pot da jos din pat”, a spus Kardashian.

Totuşi, starul a spus că sarcina merită orice efort, mai ales că ea şi soţul ei, Kanye West, s-au temut că nu vor mai putea avea copii.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, şi Kanye West, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 24 mai 2014, în oraşul italian Florenţa, şi au avut o recepţie organizată la Palatul Versailles. Cei doi au împreună o fiică, North West, care va împlini doi ani în iunie 2015. 

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă