23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKylie Minogue împlineşte 47 de ani. Cum arăta artista când era copil

Kylie Minogue împlineşte 47 de ani. Cum arăta artista când era copil

Artista australiană Kylie Minogue a împlinit, joi, vârsta de 47 de ani. Vedeta a postat o fotografie din copilărie pe pagina ei de Facebook, ca să marcheze ziua de naștere.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arăta Kylie Minogue când era copil şi alte imagini din viaţa personală a artistei.

Alături de poză, artista a postat şi un mesaj în limba engleză: „Este ziua mea… este ziua mea! Le transmit toată dragostea tuturor celor care îmi îmbogăţesc viaţa! Vă mulţumesc pentru tot!!!! Vă iubesc!!!!”, a scris Kylie Minogue pe pagina ei de Facebook. 

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu îşi dezvăluie rutina de dimineaţă. Ce mănâncă la micul dejun

Artista a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 1980, prin rolul jucat în serialul australian „Neighbours”. În anul 1987, şi-a început cariera în muzica pop. 

Între filmele în care a jucat artista se numără „The Delinquents”, „Street Fighter”, „Bio-Dome”, „Moulin Rouge!”, „Jack & Diane”, „Holy Motors”şi „San Andreas”.

De asemenea, Kylie Minogue a avut apariţii în serialele de televiziune „The Vicar of Dibley”, „Doctor Who” şi „Young & Hungry”.

Artista a lansat 12 albume muzicale, „Kylie” (1988), „Enjoy Yourself” (1989), „Rhythm of Love” (1990), „Let’s Get to It” (1991), „Kylie Minogue” (1994), „Impossible Princess” (1997), „Light Years” (2000), „Fever” (2001), „Body Language” (2003), „X” (2007), „Aphrodite” (2010) şi „Kiss Me Once” (2014). 

 

Cele mai citite

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă